2019-02-19

Színterápia

"A rendes emberi életben az időnek nagyon színes és változatos jelentősége van. Az ember felébred reggel és élni kezdi az idő millió kis tarka fejezetét. S ahogy telik a nap, az idő mindig jelent valamit, mindig hoz valami újat és meglepőt az ember életébe. Percről percre fűződnek egymásba a történések gyöngyszemei s még akkor is, amikor semmi sem történik, maga az időben rejlő lehetőség elég ahhoz, hogy érdekessé tegye az életet. A váratlanra való várakozás teszi az ember életében izgalmas élménnyé az időt. "
Wass Albert
 A Traditional Hungarian Xstitching SAL  4. része a Pávák hímzése elkészült.

Fehér IKEAs képkeretbe kerül ez is mint a többi rész. Most már 4 kis képecske várja, hogy még 2 virágos (az Árvácskás és a Szegfűs) elkészüljön.

 Modern Folk Embroidery Love Letters mintából az ABC betűit lecseréltem HAPPY BIRTHDAY felíratra ( betűk az ABC-ból származnak). Ehhez is Judesign alapanyagokat használtam (matt Sour Cherry fonal, 40ct-s vászon).
Faby Reilly Designs-től hírlevélben érkezett egy kis szíves-virágos minta. Gyöngyök helyett is franciacsomót hímeztem, és egy kis tűtartó könyvecske borítólapjára került.
Elcsábultam egy új SAL-ra  a Tempting Tangles blog-ban láttam meg a Quakers in France is a Mystery (SAL)-t.
16 részből álló SAL első része elkészült Judesign alapanyagokkal. Kicsit közelebbről ilyen lett:

Nagyon szép, mosolygós napokat kívánok!

5 megjegyzés:

  1. ♥♥♥ Nagyon szépen köszönöm még egyszer!!! ♥♥♥
    Akárhányszor ránézek a képre és a tűtartóra, mindig azt érzem, hogy mennyi szeretettel készítetted!!! A kézzel készített ajándéknak nincs párja!♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Kapkodom a fejem mert, olyan szépeket és sok dolgot készítettél. Idézet pedig nagyon betalált.

    VálaszTörlés
  3. Viele wunderschöne Stickereien.
    Liebe Grüße Manuela

    VálaszTörlés