2015-12-18

Christmas 2015

Szeptember végén csatlakoztam egy kis versenyhez az FB-n, amit Mani di Donna szervezett.  Amikor megláttam a mintát, akkor tudtam hogy 2 féle vászonra szeretném kihímezni.
Szürke 40 countosra  böködtem ki a házikót,  fenyőket és csillagokat.

Fehér 40-esre a Christmas feliratos részt. A fényképek dátumából most láttam, hogy november 6-án már kész is volt a hímzés... majd jöttek betegségek, elcsábulások más hímzésekre.

December 14. hajnalban jutott eszembe, hogy elfelejtettem befejezni- pedig az ötlet már a befejezésre akkor megvolt, amikor megláttam a mintát. Előkaptam gyorsan egy kis kartont, vatelint, ragasztót... szabtam, ragasztottam és elkészült ez a kis képecske,amit gyorsan lefotóztam és elküldtem :).
A versenyen Fotuna egy 3. hellyel örvendeztetett meg :) Nagyon szépen köszönöm Simona !

 Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. 
Csitáry-Hock Tamás

A Christmas Ball 2015 mintából először a gömböt gondoltam, hogy kihímzem, majd a masni is rákívánkozott. Szintén kész volt már ez a minta hímzése is november elején. Lapos kis párnácskának varrtam meg és egy kis mézeskalács fűszer is került a töltelék közé :).

Timitől érkezett ez a csodás csomag a hét elején.
Zsákocskán lévő madárka annyira aranyos . Megint elkezdett fájni a torkom, így a sál és a tea is szuper jól jön. Nagyon szépen köszönöm Timi!
 "Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!" idézettel kaptam Pajor Bernadett-től a zöld képeslapot Barbaral játékában. Én egy pinkeepest küldtem - de elfelejtettem készíteni róla fotót :( - ami sikeresen megérkezett. Nagyon szépen köszönöm Bernadett!
A szépséges, bordó fonalgrafikás képeslap és dísz Palkótól érkezett. Nagyon szépen köszönöm Palkó!

Nagyon szép Adventi készülődést kívánok Mindenkinek!

5 megjegyzés:

  1. A karácsonyi képecskéd gyönyörű lett!!! ♥♥♥ Annyira jó ötlet volt ez a két fajta vászon! Gratula a nyereményhez is :o)!!!
    Köszönöm a linket a mintához!
    ♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon jóóóó lett ez a képecske! Tetszenek az egyedi megoldásaid! :)
    És az illatpárna is szuper!
    Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!!

    VálaszTörlés
  3. Mindig valami egyedi megoldás, ezért is szeretek hozzád jönni. Szépek az ajándékaid, Timi igazi tűbarát.

    VálaszTörlés
  4. Írtó ötletes a képecske, s annak keretezése. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos ez a minta, remek ötlet volt a minta két részre bontása. Szép ajándékokat kaptál, és gyönyörű a ciklámened is. Kellemes hétvégét♥

    VálaszTörlés