2010-10-13

Internetes barátok

Általában a kapott díjakat nem szoktam a blogomon megköszönni (csak az adó oldalán...), de ezt a díjat két helyről is megkaptam most. Köszönöm Belinda  és Latinka hogy megajándékoztatok vele.
A barátság számomra azt jelenti, hogy meghallgatom a másikat, ő is engem, és ha tudok segíteni a problémájában, segítek. Elfogadom olyannak, amilyen, és nem akarom megváltoztatni, de őszintén megmondom, ha kéri, milyennek látom őt. Az internetes barátoknál csak a szavak alapján tudsz ítélni. Nincsenek gesztusok, hangsúlyok. nem tudsz a másik szemébe nézni, átölelni... a távolság áthidalható, de az őszinteség elengedhetetlen. A barátság attól barátság, hogy ÁPOLJUK!!  Internetes barátság esetén egy monitor mellett.... (Valahogy ez kikívánkozott belőlem... nem szoktam általában ilyen hosszan írni.)

Köszönöm minden olvasómnak, kommentelőmnek, hogy időt, energiát szán rám, és bekukkant hozzám.
Nagyon szép mosolygós napokat Mindenkinek!

A díjat küldöm: Mankának, Ritának, Amandának, Raquel-nek, Kálának és Zsuzsának.

"Amikor ajándékot adunk valakinek, a legjobbat szeretnénk adni. Nem adhatunk olyat ajándékba, ami nem becses számunkra. Ez az üzenet is egy ajándék. Az az ajándékom, hogy arra kérek mindenkit, hogy keresse az élet értelmét. Nem elég, hogy megszülettünk. Nem elég a puszta lét. Nem elég, hogy múlni hagyjuk a napokat arra várva, hogy a sors majd elénk hozza a számunkra értékesnek és fontosnak tűnő dolgokat. Értelmet kell adni az életnek és aktívan kell élnünk az életünket. Tőlünk függ, hogy megtaláljuk-e mindazt, amit fontosnak tartunk." - Delia Steinberg Guzmán

2 megjegyzés: