2013-08-16

Szeretet


Ha egy szóval kellene jellemezni az elmúlt napokat, a címben szereplő szeretet szóra szavaznék.

Családi ünnepek jöttek, mentek... nyaraltunk Balatonbogláron, jártunk Keszthelyen (Festetics-kastélyban és Cadillac múzeumban) és Komáromban ( 12. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon).
Olvasásra is maradt idő :) 
Még a nyaralás előtt kezdtem el David Brooks: A társas lény könyvét. Neil Gaiman (Óceán az út végén ) és Schäffer Erzsébet (Toronyiránt) könyveit nagyon szeretem olvasni a Balaton partján ülve.Bíró Szabolcs Sub Rosa könyvében szereplő prágai antikvárius érdekes helyekre repített el.
 

Az elutazásunk előtt érkezett Amandától ez a levendula szív és párnácska.
Nagyon szépen köszönöm!

Hímezgettem is :) 
A 40 fokos hőségben téli-karácsonyi mintát hímezni - nem hittem volna - de nagyon jóóóó volt.   
PattyC "Christmas Cheer" mintája belopta magát a szívembeAhogy hímeztem a faházat, eszembe jutott a Miért éppen Alaszka?  televíziósorozat. Néztétek?  Elképzeltem hogy ott járok... hull a hó, az utca feldíszítve, a rénszarvas bekukucskál az ablakon, és a házban a szeretet lakik... 
(Már nem is volt olyan meleg :))
Gondolkoztam, hogy mit készíthetnék belőle... Könyvpakolászás közben kezembe akadt Richard Paul Evans: A karácsonyi doboz könyve, gyorsan el is olvastam :)
"... Eltöprengett valaha azon, hogy mi lehetett az első karácsonyi ajándék? ...
A mai napig hihetetlen örömöm lelem a karácsonyi dobozban. Mert bár üresnek látszik, számomra magában foglalja mindazt, amiről a karácsony valójában szól, egy gyermek szemében tükröződő csodás boldogságot, és az eljövendő évszázadok összes karácsonyának felfoghatatlan varázsát..."


Patty, NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a hogy kihímezhettem a mintát !!

Mindenkinek nagyon szép (hosszú) hétvégét kívánok - mi nappalit festünk :) !